weekend weg met vrienden

Weekend weg met vrienden of grote groep

Een weekend weg met vrienden of grote groep en op zoek naar een geschikte reisverzekering of annuleringsverzekering voor een groep?  Bij Vakantie Zeker kan je eenvoudig online een groeps reisverzekering of groepsannuleringsverzekering voor groepen afsluiten. Deze groeps verzekeringen zijn onder andere geschikt voor een weekendje weg met vrienden groepen, voetbalverenigingen, overige sportverenigingen, zangkoren, muziekgroepen en veel meer. Ook voor een weekendje weg met je vrienden in het kader van een wintersport reisje.  Je kunt een groepsreisverzekering of groepsannuleringsverzekering ook afsluiten als je met een groep, bijvoorbeeld een vrienden groep een weekendje weg gaat binnen Nederland, de Ardennen of Duitsland. Je kunt deze groeps verzekeringen voor een weekendje weg met je vrienden online afsluiten.  

Afsluiten groepsreisverzekering voor weekend weg met vrienden

Afsluiten groepsannuleringsverzekering voor weekendje weg met grote groep

Weekend weg met vriendinnen

Ook als je met je vriendinnen een weekend weg gaat, zijn deze groepsverzekeringen geschikt. En voor een vriendinnen weekend hebben we ook aantrekkelijke groepsaccommodaties en luxe vakantiehuizen te huur. Bijvoorbeeld luxe vakantiehuizen met privé sauna en wellness. Je kunt bij een weekendje weg met je vriendinnen of vrienden ook via Vakantie Zeker een kortlopende reisverzekering of kortlopende reisverzekering afsluiten. Zie de websites voor alle mogelijkheden in het kader van een weekendje weg met vriendinnen of vrienden.

Weekendje weg met vrienden van school

Voor scholen hebben we een speciale schoolreisverzekering ontwikkeld. Bij een schoolreisje sluit je bij voorkeut als school een schoolreisverzekering af.  Voor een weekend met vrienden van schoolkamp, kan je het beste onze groepsreisverzekering of individuele reisverzekering afsluiten. Je kunt zowel onze reis- en annuleringsverzekering voor groepen als individuele reisverzekeringen online afsluiten. Dit geldt ook voor onze reis- en annuleringsverzekeringen in het kader van een vrienden weekend of vriendinnen weekend.

Weekendje weg met vrienden en groepsaccommodatie boeken

Als je een weekend weg gaat met je vrienden wil je wellicht elders overnachten en ga je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie.  Vakantie Zeker heeft meer dan 20.000 groepsaccommodaties die geschikt zijn voor een weekend weg met vrienden. Hieronder ook leuke vrienden accommodaties in de omgeving van Maastricht, Valkenburg en Schoorl. Daarnaast hebben we voor o.a. vrienden weekenden zeer aantrekkelijke groepsaccommodaties te huur in de Belgische Ardennen. Deze zijn zeer gechikt voor een weekend weg met vrienden in combinatie met indoor- en outdoor activiteiten. De groepsaccommodaties in de Ardennen zijn ook geschikt voor een weekendje weg met een grote groep. Ook voor een schoolkamp of werkweek in de Ardennen.

Duurzame reisverzekeringen

Indien je een weekend weg gaat met vrienden of een grote groep, kan je ook een duurzame reis- of annuleringsverzekering afsluiten. Vakantie Zeker heeft voor mensen die duurzaamheid belangrijki vinden een duurzame reisverzekering ontwikkeld.  Deze duurzame reisverzekering is een individuele reisverzekering die ook voor kleinere groepen geschikt is.  Ga je bijvoorbeeld een weekend weg met 6, 7 of 8 personen dan is deze duurzame reisverzekering ook geschikt als reisverzekering voor een groep.
Je kunt de duurzame reisverzekering, ook voor een weekend weg met vrienden, online afsluiten. Wel dient de verzekeringnemer ( degene die de polis afsluit ) wel minimaal 18 jaar zijn. Dat laatste geldt overigens voor al onze reis- en annuleringsverzekeringen. Ook voor onze verzekeringen voor grote groepen.

Weekendje weg in kader van georganiseerde groepsreis

Het is tenslotte ook mogelijk om een weekend weg met vrienden je aan te sluiten bij een georganiseerde groepsreis.  Bijvoorbeeld een georganiseerde groepsreis voor jongeren. Op onze website groepsreizen vind je veel informatie over avontuurlijke groepsreizen en groepsreizen voor jongeren.  Je kunt in het kader van een weekend weg met vrienden bijvoorbeeld een weekendje Veluwe of Ameland doen en zo veel nieuwe vrienden en vriendinnen ontmoeten. Er zijn overigens ook veel jongeren groepsreizen met een verre buitenlandse bestemming. Ook hiervoor kan je je bij Vakantie Zeker passend verzekeren.