sportweekend

Verzekering sportweekend of sportweek

Een sportweekend georganiseerd en voor de hele groep deelnemers aan dat sportweekend een verzekering afsluiten?  Onze groepsreisverzekering is een ideale verzekering voor grote groepen en zeer geschikt als verzekering voor een sportweekend of sportweek. Het is een reisverzekering groepen voor onder andere sporters, schoolkampen, sportweekenden, sportweken en werkweken. Ook als u bijvoorbeeld een (sport) weekendje weg gaat met een volleybalvereniging, honkbalvereniging, voetbalvereniging, hockeyvereniging of atletiekvereniging, is het de ideale reisverzekering.  Ook wintersport, wielersport, paarrijsport, bergsport, luchtsport en watersport is verzekerd. Dit maakt deze reisverzekering een geschikte verzekering voor een sportweekend, sportweek of sport tournooi. Wel moet u een groepsreisverzekering met combinatie 2 ( uitgebreide dekking ) afsluiten. Hieronder vindt u een verdere uitleg over deze groepsreisverzekering. U kunt deze sportweekend of sportweek verzekering online afsluiten.

Informatie groepsreisverzekering ten behoeve sportweekend of sportweek,

Europadekking of Beneluxdekking

Zoalng uw sportweekend of sportweek in Nederland, de Beneluxe of Europa gehouden wordt, kunt u deze via onze groepsreisverzekering verzekeren. In andere landen van de wereld ( dus buiten Europa ) bent u alleen verzekerd voor trips van maximaal 48 uur.  Lees de voorwaarden onder artikel 2.1.

Wie zijn verzekerd?

Tijdens de sportweekend of het sportweekend zijn alle deelnemers en begeleiders verzekerd waarvoor u de polis hebt afgesloten. Dus niet alleen sporters maar ook docenten, sportleraren, trainers en andere begeleiders. Wel moeten alle deelnemers, begeleiders, trainers en andere personen die meegaan naar de sportweek en sportweekend verzekerd worden. U hoeft alleen maar het aantal personen op te geven die mee doen aan het sportweekend of sportweek. We hoeven in tegenstelling tot onze groepsannuleringsverzekering dus geen namen van de deelnemers en begeleiders van u te ontvangen. U kunt maximaal 500 deelnemers aan uw sportweekend of sportweek via deze verzekering voor grote groepen verzekeren.

Welke sporten?

Indien u deze groepsreisverzekering ( combinatie 2 ) hebt afgesloten voor uw sportweekend of sportweek, bent u verzerkerd tijdens de beoefening van vele sporten. Ook bijvoorbeeld tijdens rugby, paardrijden of parachutresprijgen. Hieronder een globaal overzicht. U vindt de voorwaarden ten aanzien van de dekking sporten en bijzondere sporten onder artikel 4.9.

balsporten
zaalsporten
buitensporten
wintersport
bergsportschaatsen
langlaufen
duiken
parachutespringen
zweefvliegen
duiken
parapente
rafting
wedstrijdzeilen
rafting
wildwaterkanoën
vechtsporten
wielerwedstrijden
rugby
wedstrijden te paard

Ook sportdag kan verzekerd worden

U kunt een verzekering voor een sportweek, schoolokamp, sportweekend of vakantie met een groep afsluiten maar ook een sportdag voor één dag verzekeren. Indien u bijvoorbeeld met een school of sportvereniging een sportdag organiseerd ( éen dag ) kunt u dus ook deze groepsreisverzekering afsluiten. U kunt de verzekering voor uw sportdag online afsluiten via onze website, indien er niet meer dan 500 deelnemers aan de sportdag meedoen. Onze groepsreisverzekering is dus ook geschikt als reisverzekering voor grote groepen. Ook voor een sportdag in Nederland.

Dekking ongevallen

Bij een sportweekend of sportweek is het misschien wel het belangrijkste om tegen ongevallen verzekerd te zijn. Bij onze groepsreisverzekering bent u uiteraard verzekerd als er tijdens het sportevenement ongevallen plaats vinden. U bent ook verzekerd voor buitengewone kosten, geneeskundige kosten, extra reis- en verblijfskosten en blijvende invaliditeit. U vindt de dekking bij ongevallen terug in de voorwaarden. Hier vindt u een compleet overzicht wat er verzekerd is krachtens onze groepsreisverzekering ten behoewe van uw sportweekend, sportweek of sportkamp.

Europeesche Verzekeringen

Deze groepsreisverzekering is een product van Europeesche Verzekeringen. Het is de verzekering voor sporters en grote groepen. Honderden organisatoren van sportweken, sportevenementen en sportweekenden sloten eerder een verzekering af bij Europeesche Verzekeringen.  Ook vele organisatoren van groepsreizen sloten deze groepsreisverzekering van Europeesche Verzekeringen af. Het is ook een ideale verzekering | verzekeraar voor scholen en schoolkampen. Zie hiervoor ook onze schoolreisverzekering.