Contact

Contactgegevens Vakantie Zeker

Heb je een vraag of wil je contact met ons opnemen?
Om contact met ons op te nemen vind je hieronder onze gegevens. Op de FAQ-pagina vind je het antwoord op de meest gestelde vragen terug. Misschien staat het antwoord op jouw vraag hier ook al tussen.
Natuurlijk kun je ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vakantie Zeker
Gerberalaan 43
1424AR De Kwakel
Tel.: 085-30 31 190
E-mail: info@vakantiezeker.nl

KvK: 64052370
BTW nr.: 186565501B01

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur - 17.30 uur.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht.

De door u opgegeven informatie wordt enkel gebruikt u bij beter te helpen wanneer u contact met ons op neemt en niet verstrekt aan derden. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

Recreatie Zeker

Vakantie Zeker is een handelsnaam van Recreatie Zeker.
Recreatie Zeker is specialist in recreatieverzekeringen. Wij vergelijken verschillende verzekeraars met elkaar op prijs en kwaliteit zodat je altijd de recreatieverzekering afsluit die het beste past bij jouw wensen en verwachtingen. We verkopen verzekeringen, maar zijn geen tussenpersoon die je zoveel mogelijk verzekeringen probeert te verkopen. Bij ons kan je alleen je recreatieobject verzekeren en zullen we je in sommige gevallen adviseren om geen verzekering af te sluiten maar bijvoorbeeld diefstal te voorkomen door een goed diefstalpreventieslot aan te schaffen.
Heeft u een boot, caravan, camper, motor of vakantiehuis, ga dan naar www.recreatiezeker.nl en vind de beste verzekering voor de goedkoopste prijs.