verzekering-outdoor-actviteiten-groep

Reisverzekering outdoor activiteiten

Outdoor activiteiten en op zoek naar een reisverzekering voor een groep?  De groepsreisverzekering van Europeesche Verzekeringen met combinatie 2 verzekert ook outdoor activiteiten zoals parachutespringen, zweefvliegen, rafting, wilwater kanoën, wielerwedstrijden en ruitersport. 
Hierbij maakt het niet uit of u een reisverzekering zoekt voor outdooractiviteiten voor een groep van 10, 20, 50 of 100 personen. U kunt een groepsreisverzekering in het kader van outdoor of indoor activiteiten via deze website afsluiten voor groepen tot en met 500 personen. Ook voor de bergsport of wintersport in bijvoorbeeld Oostenrijk, Italië, Zwitserland, Frankrijk of Tsjechië.
Deze groepsreisverzekering ( met combinatie 2, uitgebreide dekking ) is ook geschikt voor bijvoorbeeld wintersport, bergsport, vechtsporten, watersport wedstrijden, wedstijden te paard, rugby en wedstrijdzeilen op zee.
Kortom, een groeps reisverzekering voor al uw indoor- en outdoor activiteiten! Ook voor teambuilding activiteiten, verenigings activiteiten en personeelsuitjes.

Hier vindt u alle informatie over onze groepsreisverzekering met dekking indoor of outdoor activiteiten.

Beluxdekking of Europadekking

Of u nu voor teambuilding activiteiten of voor een vrienden groep of groepsreis een groepsreisverzekering zoekt, u kunt voor uw teambuilding zoals indoor of outdoor activiteiten binnen de Benelux of heel Europa deze reisverzekering voor groepen afsluiten. De premie voor een groepsreisverzekering in de Benelux ( Nederland, België, Luxemburg ) is wat goedkoper dan een groepsreisverzekering buiten de Benelux. Als u outdoor activiteiten in de Ardennen gaat organiseren, kiest u voor een groepsreisverzekering met Beneluxdekking.

Waar vindt u de dekking in de voorwaarden?

U vindt in de voorwaarden van de groeps- en schoolreisverzekering van Europeesche Verzekeringen een duidelijke tekst over de dekking wintersport, bergsport en indoor- en outdoor activiteiten:

Sport
4.9 U bent standaard verzekerd voor schade tijdens de reis
door:
- het sleeën door kinderen tot 14 jaar,
- schaatsen,
- langlaufen,
- duiken.

Als u voor Combinatie 2 heeft gekozen ben u ook verzekerd tijdens de beoefening van: 

- wintersport;
- bergsport;
- luchtsport, zoals parachutespringen, ballonvaren, zweefvliegen,
parapente, sport-, ultralight- en microlightvliegen;

- watersport, zoals rafting, canyoning flottage, Hydrospeed,
skyboot, wildwaterkanoën en wedstrijdzeilen op zee;
- overige sporten, zoals vechtsporten, rugby, wielerwedstrijden
en wedstrijden te paard. 

U kunt via deze website alleen maar online een groepsreis- en schoolreisverzekering afsluiten met combinatie 2. De volledige voorwaarden van de  groepsreisverzekering en schoolreisverzekering van Europeesche Verzekeringen vindt u op onze website.

Polis online afsluiten

U kunt deze groepsreisverzekering voor uw teambuilding activiteiten en indoor- en outdooractiviteiten tot en met 500 personen eenvoudig online afsluiten. U sluit via deze website altijd de groepsreisverzekering van Europeesche Verzekeringen met de uitgebreide dekking, combinatie 2, af.  
Lees de voorwaarden goed door voor u de groepsreisverzekering afsluit. Kijk ook wat de uitsluitingen ten aanzien van bepaalde bijzondere sporten zijn.