voetbalkamp

Verzekering voor voetbalkamp

Heeft u een voetbalkamp georganiseerd en bent u op zoek naar een verzekering die u ten behoeve van de deelnemers en begeleiders van dit voetbalkamp kunt afsluiten?  Onze groepsreisverzekering is zeer geschikt als reisverzekering voor uw voetbalkamp, groepsreis, werkweek of trainingsweekend. Alle deelnemers en begeleiders van uw voetbalkamp zijn verzekerd. Dat is als organisatie van een voetbalkamp een prettig gevoel en voor de deelnemers een extra zekerheid. Lees hieronder waarvoor u tijdens uw voetbalkamp of ander type groepsreis verzekerd bent.
U kunt een groepsreisverzekering voor uw voetbalkamp of sportweekend online afsluiten.  Ook als het om een voetbalkamp buiten Nederland gaat. Alleen als u uw voetbalkamp meer dan 500 deelnemers heeft, kunt u de polis niet online afsluiten. U kunt dan wel een offerte aanvragen. Lees hieronder verder.

Groepsreis verzekering ten behoeve van een voetbalkamp

Risico's voetbalkamp verzekeren

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker bij een voetbalkamp. Onze groepreisverzekering biedt voor uw voetbalkamp onder andere dekking bij ongevallen, geneeskundige kosten, schade aan het verblijf tijdens uw voetbalkamp en veel meer..  Ook is er dekking bij diefstal of beschadiging aan bagage.  Lees op onze voorwaarden waarvoor u tijdens uw voetbalkamp, schoolkamp of groepsuitje precies verzekerd bent.

Op zoek naar leuke accommodatie voor uw voetbalkamp?

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke accommodatie voor uw voetbalkamp?  Bijvoorbeeld een groepsverblijf in Nederland, de Ardennen, Duitsland of Frankrijk? Op onze website unieke groepsaccomodaties.nl vindt u groepsaccommodaties en groepsverblijven in Nederland en heel Europa. Een aantal ervan zijn geschikt als verblijf voor een voetbalkamp. Er zijn ook accommodaties die geschikt zijn voor een werkweek, schoolkamp of ander type groepsreis op deze website te vinden. U boekt de accommodatie voor uw voetbalkamp online.

Vakantieparken

Vakantieparken met sport faciliteiten kunnen ook geschikt zijn als accommodatie voor uw voetbalkamp, werkweek of sportweekend. De grotere vakantieparken beschikken vaak over een zwembad en sportfaciliteiten, ideaal voor een voetbalkamp.  Op deze vakantieparken met sportvelden en zwembad zijn vaak grotere bungalows te huur welke meestal ook gehuurd kunnen worden in het kader van een voetbalkamp. Wel moeten de begeleiders in het geval van een voetbalkamp voor jongeren volwassen zijn omdat jongeren groepen zonder begeleiding van volwassenen geweigerd kunnen worden.

Premie verzekering voetbalkamp

De premie voor een groepsreisverzekering ten behoeve van uw voetbalkamp is alleszins betaalbaar. Voor 30 euro per dag verzekert u al een voetbalteam inclusief begeleiders tot en met 25 personen. Een voetbalkamp in Nederland of de Beneluxe met 20 personen welke 3 dagen duurt, kunt u al verzekeren vanaf ongeveer 90 euro.