familie uitjes

Reisverzekering voor familie uitjes

Familie uitje georganiseerd en op zoek naar een passende reisverzekering?  Onze groepsreisverzekering is zeer geschikt als reisverzekering voor familie uitjes. Ook als verzekering voor familie uitjes van één dag en familieuitjes naar het buitenland ( binnen Europa ).  Alle deelnemers aan uw familie uitje zijn verzekerd tegen bijvoorbeeld ongevallen en bepaalde medische kosten en ook de bagage is tijdens onze groepsreis verzekering voor familie uitjes verzekerd ( bij combinatie 2 ). Daarnaast kunt u deze reisverzekering voor groepen en familie uitjes ook afsluiten als u een familie uitje buiten Europa hebt georganiseerd en dit familieuitje slechts 1 of 2 dagen duurt. Kortom, een complete en goede reisverzekering voor uw groepsreis zoals familie uitje, vindt u hier. U kunt de verzekering voor uw familie uitje nu online afsluiten.

Groepsreis verzekering voor uw familie uitje

Waarom groepsreisverzekering voor familie uitjes afsluiten?

Er zijn meerdere redenen om een groepsreisverzekering voor uw familie uitje af te sluiten. We noemen hier enkele redenen. Her is in de meeste gevallen ook verstandig een groepsreisverzekering of reisverzekering voor uw familie uitje af te sluiten als de individuele deelnemers aan het familie uitje al een doorlopende reisverzekering hebben afgesloten.
  • Bij onze groepsreisverzekering zijn ook rechtsbijstand en aansprakelijkheid verzekerd
  • Onze polis kent hoge verzekerde bedragen en heeft een uitgebreide dekking
  • Iedereen uit de groep is via dezelfde uitgebreide voorwaarden verzekerd
  • Bij schade is de schade eenvoudiger in te dienen ( één verzekeraar ).


Groepsreisverzekering of individuele reisverzekering afsluiten

Bij een groepsreis zoals een familie uitje, is het verstandiger een groepsreisverzekering af te sluiten en geen individuele reisverzekering af te sluiten zoals een kortlopende reisverzekering.
De voorwaarden van een groepsreisverzekering zijn afgestemd op groepsreizen ( zoals familie weekenden, familiedagen  en familie uitjes ) terwijl een individuele reisverzekering is afgestemd op een individu, gezin of kleine groep ( geen grote groepen ). Voor familie dagen en familie uitjes zijn groepsreisverzekeringen daarom beter geschikt.

Verzekering voor familie uitjes online afsluiten

Het is goed om te weten dat u onze groepsreisverzekering voor familie uitjes en familie dagen online kunt afsluiten.  U hoeft de namen en geboortedata van de deelnemers aan uw familie uitjes niet door te geven. Het aantal deelnemers aan uw familie uitje is voldoende. Bij het afsluiten van onze reisverzekering voor grote groepen wordt uw wel gevraagd de datum of data van uw familie uitje door te geven en de bestemming ( Beneluxe of Europa ). Indien u een verzekering voor uw familie uitje of familie dag binnen Nederland wilt afsluiten, kiest u voor de Beneluxdekking.