teamuitje

Verzekering afsluiten bij teamuitje

Teamuitje organiseren en op zoek naar een passende verzekering?
Teamuitjes zijn populair. Jaarlijks worden er alleen al in Nederland tienduizenden teamuitjes georganiseerd. En vaak is er voor zo een teamuitje geen adequate verzekering zoals een groepsreisverzekering afgesloten. Als werkgever kunt u aansprakelijk gesteld worden voor bijvoorbeeld ongevallen tijdens een teamuitje. Het is mede daarom zeer verstandig een reisverzekering voor groepen ( groepsreisverzekering ) voor uw teamuitje af te sluiten. Afhankelijk van de grootte van de groep en de duur van het teamuitje, varieert de premie van enkele tientjes tot enkele honderden euro's per teamuitje ( per afgesloten polis ).  U verzekert hiermee een aantal risico's zoals ongevallen, aansprakelijkheid en rechtsbijstand. U kunt een groepsreisverzekering voor uw teamuitje bij ons in enkele minuten online afsluiten.  De premie is in het kader van een teamuitje meestal fiscaal aftrekbaar. Uw accountant kan u hierover verder informeren.  Hieronder vindt u alle informatie over onze groepsreisverzekering die ook geschikt is als verzekering voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of personeelsuitje. Deze online groepsreis verzekering is een initiatief van Vakantie Zeker in samenwerking met Europeesche Verzekeringen. 

Informatie over onze groepsreisverzekering ten behoeve van uw teamuitje ( lees ook de voorwaarden ).

Tot en met 500 personen online afsluiten

Of u nu een verzekering zoekt voor een teamuitje van 8, 12, 20, 100 of 300 personen, u kunt onze groepsreisverzekering voor teamuitjes, personeelsuitjes en bedrijfsuitjes online afsluiten zolang uw groep niet groter is dan 500 personen.  U kunt ook voor een klene of grote groep een groepsreisverzekering afsluiten. Hierbij maakt het niet uit of u bijvoorbeeld een teamuitje in Brabant, Utrecht, Overijssel of Gelderland organiseert of een teamuitje of bedrijfsuitje in de Ardennen.

Vergaderlocaties

Wilt u een teamuitje in Nederland organiseren en bent u op zoekt naar een bijzondere vergaderlocatie?  Op de website vergaderlocaties, ook een website van Vakantie Zeker, vindt u de mooiste vergaderlocaties van Nederland. Hieronder ook vergaderlocaties voor grote groepen. U kunt uw vergaderlocatie voor uw teamuitje per provincie zoeken. 

Teamuitje meerdere dagen

Of u nu een teamuitje voor één dag of meerdere dagen organiseert, de groepsreisverzekering kan worden afgesloten voor een teamuitje van één dag of meerdere ( aaneengesloten ) dagen. 

Dekking polis in Benelux of Europa

Indien u de groepsreisverzekering ten behoeve van uw teamuitje afsluit, kunt u kiezen uit Benelux dekking of Europadekking. Indien uw teamuitje in Nederland gehouden wordt, kiest u uiteraard voor Beneluxdekking.

Premie voor verzekering teamuitje

U kunt de premie voor de verzekering van uw teamuitje eenvoudig zelf uitrekenen. Ga hiervoor naar onze website en geef aan met hoeveel personen hedt teamuitje gehouden wordt en op welke data. U ziet vervolgens de premie inclusief kosten en assurantiebelasting.


Premie uitrekenen groepsreisverzekering ten behoeve van teamuitje

Groepsannuleringsverzekering voor teamuitje afsluiten

Naast een reisverzekering voor groepen kan het ook verstandig zijn voor uw teamuitje een groepsannuleringsverzekering af te sluiten.  Deze annuleringsverzekering voor groepen dekt onder andere de annuleringskosten als het teamuitje door bijvoorbeeld een ongeval of ernstige ziekte van één van de deelnemers aan het teamuitje niet door kan gaam De hele groep deelnemers aan het teamuitje kan dan annuleren. Wel moet na het afsluiten van deze annuleringsverzekerting voor groepen aan ons worden doorgegeven wie aan het teamuitje deelnemer want alleen die zijn verzekerd. Dit gaat via een deelnemerslijst.

Andere interessante websites

Vakantie Zeker beheert meer dan 200 websites. Hieronder enkele websites die interessant kunnen zijn voor uw teamuitje.

Duurzaam inkopen, ook duurzaam inkopen voor uw teamuitje.

Groepsaccommodaties, ook groepsaccommodaties met vergaderzaal/ feestzaal. In Nederland en heel Europa.