Over ons

Vakantie Zeker biedt de beste verzekeringen voor groepen

Vakantie is een periode om te ontspannen. Een periode waarin niets moet maar alles mag. Een periode waarin je volop wil genieten van alle vrijheid en je je even geen zorgen hoeft te maken over de waan van alledag. Kortom een periode om heerlijk naar vooruit te kijken en wanneer het zover is volop van te genieten.
Of je nou met vrienden of familie een lang weekend met z’n alle heerlijk in een groot huis weer even fijn wat quality time gaat doorbrengen, met je gezin de weide wereld in trekt, als school die leerzame maar vooral leuke werkweek organiseert of met je rugzak op het avontuur tegemoet gaat, Vakantie Zeker heeft de best passende reis- of annuleringsverzekering zodat jij je bezig kan houden met genieten van deze mooiste periode van het jaar.

Reisverzekeringen

Wij zijn specialist in reisverzekeringen, annuleringsverzekeringen, groepsreisverzekeringen en groepsannuleringsverzekeringen. Hiervoor werken we samen met de Allianz Global Assistance, eveneens een specialist in reisverzekeringen.

Welke verzekering past het beste bij jouw vakantieplannen?

Wil je weten welke reisverzekering past bij jouw vakantieplannen? Kijk dan op één van onderstaande websites:
 • Ga je een enkele keer per jaar op reis en ga je in totaal niet langer dan 2 weken weg, dan kan een kortlopende reis- en/of annuleringsverzekering voor jou wel de beste en voordeligste keus zijn. Kijk voor informatie en het afsluiten van deze verzekeringen op: reisverzekering-en-annuleringsverzekering.nl.
   
 • Ga je met een grote(re) groep gezamenlijk op vakantie en wil je als gehele groep kunnen annuleren als er echt iets ernstigs gebeurd met één van de groepsleden? kijk dan op: groepsannuleringsverzekering.nl.
   
 • Organiseer je voor de leerlingen op jouw school een leuke en leerzame werkweek of schoolreis en wil je dat je leerlingen goed verzekerd zijn wanneer er iets gebeurd met hun zelf of hun bagage? Ga dan naar:  schoolreisverzekering.com.
   
 • Organiseer jij een leuke groepsreis voor vrienden, je collega’s of familie? Of ga je met een grote groep mensen naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Lees dan de informatie over het afsluiten van een groepsreisverzekering op: groepsreisverzekering-afsluiten.nl.
   
 • Ben je bezig met het plannen van jouw droomreis en kan je niet wachten om al die schitterende bestemmingen in het echt te gaan zien? Op reisverzekering-wereldreis.nl kan jij de verzekering afsluiten die helemaal past bij deze reis van je leven.

Groepsaccommodatie huren?

Voor het huren van groepsaccommodaties en vakantiewoningen werken wij samen met onze partner A-vakanties. Zij hebben een zeer groot aanbod groepsaccommodaties.
Op de website www.unieke-groepsaccomodaties.nl vind je meer dan 20.000 groepsaccommodaties voor 8 tot 80 personen. Deze groepsaccommodaties liggen in Nederland en heel Europa en zijn online te boeken. Het gaat hier om vakantieboerderijen, grote vakantiewoningen, kastelen, villa’s, boten en andere grote accommodaties.

Indien je een kasteel in de Ardennen wilt huren, bezoek je de website www.kasteel-ardennen.nl. Een fantastisch kasteel in de Ardennen met binnen zwembad, jacuzzi's, sauna, kasteeltuin, feestzalen en meer.  Een geweldige locatie voor het vieren van een bruiloft of huwelijksfeest.

Ruim 100.000 vakantiehuizen

A-vakanties heeft een aanbod van meer dan 100.000 vakantiehuizen.
Hieronder een aantal van hun websites.

Vakantieparken

Op de website Top Vakantieparken.nl vind je meer dan 1.000 vakantieparken. Hieronder veel vakantieparken van bekende ketens.

Kijk ook eens op één van onze andere websites

Vakantie Zeker is een onderdeel van Recreatie Zeker. Recreatie Zeker is specialist in alle vormen van recreatieverzekeringen. Wij vergelijken de verschillende recreatieverzekeringen met elkaar op prijs en kwaliteit. Op onze websites vind u veel informatie over de beste recreatieverzekeringen.

Ebike-verzekeren.nl: E-bikes worden steeds populairder. Niet alleen voor het fietstochtje in het weekend, maar ook voor dagelijks gebruik of mee op vakantie. Wij vergelijken de verschillende e-bikeverzekeraars en hebben de beste voor u geselecteerd. Vergelijk en sluit de beste e-bikeverzekering van Nederland zelf online af op ebike-verzekeren.nl.

Beste-fietsverzekering.nl: King Polis heeft volgens de consumentenbond al 4 jaar (2015 t/m 2019) de beste fietsverzekering voor stadsfietsen en e-bikes. Op beste-fietsverzekering.nl is deze verzekering nu ook online af te sluiten.