Reisverzekering voor groepen

Informatie reisverzekering voor groepen

U bent op zoek naar informatie over reisverzekeringen voor groepen en wilt een dergelijke groepsreisverzekering online afsluiten? Op deze pagina vindt u relevante informatie over reisverzekeringen voor groepen en kunt u online een uitstekende groepsreisverzekering afsluiten. U kunt een reisverzekering voor een groep online afsluiten voor groepen tot maximaal 250 personen. Een reisverzekering voor groepen staat ook wel bekend onder de term groepsreisverzekering.

Sluit online een reisverzekering voor groepen of groepsreisverzekering af.

Wat is een reisverzekering voor groepen?

Waarom een reisverzekering voor een groep afsluiten?

Indien u met een groep op vakantie of reis gaat, is het ook belangrijk om als groep een reisverzekering af te sluiten. Het is immers altijd mogelijk dat u als groep of één persoon uit de groep tijdens de vakantie of reis een ongeval krijgt, ernstig ziek wordt of komt te overlijden of dat er een calamiteit gebeurt. Voor al dit soort zaken is een reisverzekering voor groepen aan te raden. Een goede groepsreisverzekering dekt niet alleen bepaalde calamiteiten en schades tijdens de groepsreis maar ook de reis naar het verblijf en tijdens de terugreis. En vooral tijdens het vervoer onderweg is de kans op schade of een ongeval relatief het grootst.

Wat dekt een reisverzekering voor een groep?

Een reisverzekering voor groepen dekt in grote lijnen:
  • Personenhulpverlening ( bijvoorbeeld na een ongeval )
  • Bepaalde geneeskundige kosten
  • Ongevallendekking
De reisverzekering voor groepen kent in de uitgebreide variant ook een dekking rechtsbijstand, aansprakelijkheid, bagage en schade aan het vakantieverblijf of groepsverblijf.

Wat kost een reisverzekering voor groepen?

De premie voor de reisverzekering voor groepen is afhankelijk van de dekking, de bestemming en de grootte van de groep. Hoe groter de groep is hoe hoger de premie zal zijn. De premie voor een groepsreisverzekering is echter altijd betaalbaar. Zo bent u voor een premie van ongeveer 1 euro per dag al verzekerd.

U kunt via onze website www.groepsreisverzekering-afsluiten.nl heel eenvoudig zelf uitrekenen wat de premie kost voor de gewenste groepsreisverzekering.
Vul het aantal deelnemers, de dekking en de data in en de premie wordt online uitgerekend.

Is een groepsreisverzekering aan te bevelen als de deelnemers al individudeel een reisverzekering hebben afgesloten?

Veel mensen die als groep op vakantie gaan, sluiten geen groepsreisverzekering af omdat ze al een individuele reisverzekering hebben lopen. Toch is een groepsreisverzekering ook voor die categorie mensen aan te bevelen. Bij een groepsreisverzekering bent u namelijk ook als groep verzekerd en kunnen schades ook namens een groep worden ingediend waarbij u met één verzekeraar en één aanspreekpunt te maken hebt en niet met verschillende reisverzekeraars. Indien u bijvoorbeeld als groep een ongeval met een bus krijgt, kunnen schades als groep bij de groepsverzekeraar ingediend worden. Ons advies is u altijd als groep te verzekeren en altijd een passende reisverzekering voor groepen af te sluiten.

Voor welke groepen reizigers is een groepsreisverzekering geschikt?

Een groepsreisverzekering is geschikt voor bijvoorbeeld familieweekenden, vriendenweekenden, bedrijfsuitjes, sportkampen, schoolkampen en verenigingsfeesten. Een groepsreisverzekering voor scholen wordt ook wel schoolreisverzekering genoemd . Indien u op zoek bent naar een verzekering voor een evenement of beurs, informeer dan bij een verzekeraar naar hun evenementenverzekering.

Voor meer informatie over onze schoolreisverzekering, ga naar onze website voor scholen,
www.schoolreisverzekering.com

Lang op reis?

Ga je als individu of als groep lang op reis? Bijvoorbeeld in het kaders van een groepsreis, wereldreis, stage, werkstage of vrijwilligerswerk?  Onze wereld reisverzekering is een verzekering voor mensen die lang op reis gaan en tijdens die reis goed verzekerd willen zijn. Deze reisverzekering is geschikt als je maximaal 2 jaar in het buitenland verblijft. Je kunt deze globetgrotter wereldreis reisverzekering online via onze website afsluiten en zelf bepalen hoe je de polis samenstelt. 
Informatie:  Lang op reisverzekering.

Annuleringsverzekering voor groepen

U kunt bij ons niet alleen online een reisverzekering voor groepen afsluiten maar ook een groepsannuleringsverzekering.

Een groepsannuleringsverzekering biedt dekking tegen annuleringskosten als een groepsreis door bepaalde ernstige omstandigheden niet door kan gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het overlijden van een deelnemer.

Uitgebreide informatie over onze unieke annuleringsverzekering voor groepen, vindt u op onze website www.groepsannuleringsverzekering.nl

U kunt deze groepsannuleringsverzekering net als de groepsreisverzekering online afsluiten.