Groepsannuleringsverzekering

Indien u met een groep mensen op reis gaat en de reissom is een aanzienlijk bedrag, kan het afsluiten van een groepsannuleringsverzekering, verstandig zijn. Wij brengen deze groepsannuleringsverzekering onder bij de Europeesche Verzekeringen, specialist in onder meer reisverzekeringen, groepsreisverzekeringen, annuleringsverzekeringen en groepsannuleringsverzekeringen.

Groepannuleringsverzekering online afsluiten

Voor het online afsluiten van een groepsannuleringsverzekering, bezoekt u onze website www.groepsannuleringsverzekering.nl.

Wat kost een groepsannuleringsverzekering?

De zeer complete groepsannuleringsverzekering van de Europeesche die u via www.groepsannuleringsverzekering.nl online kunt afsluiten, heeft een basispremie van 5,5 % van de reissom + poliskosten en wettelijke assurantiebelasting. Ga nu naar de website groepsannuleringsverzekering.nl en bereken, geheel vrijblijvend, de exacte premie.

Globale dekking groepsannuleringsverzekering

Bij overlijden, ernstige ziekte of ongeval van één van de verzekerden/reizigers kan de hele reis geannuleerd worden en worden de annuleringskosten vergoed. Ook bij faillissement van de groep is er dekking alsmede bij het uitvallen van de gehuurde accommodatie door brand, ontploffing , blikseminslag of storm (niet voor tenten)

Samengestelde reis verzekeren

Indien u uw reis zelf hebt geregeld en zelf uw reis en accomodaties(s) hebt geboekt, is er sprake van een samengestelde reis. Het risico van een samengestelde reis is voor wat het annuleren van de reis betreft gewoon meeverzekerd, mits de verzekerde reissom voldoende is.

Exacte dekking en voorwaarden groepsannuleringsverzekering

De voorwaarden van onze groepsannuleringsverzekering vindt u op onze website www.groepsannuleringsverzekering.nl.

Voor wie is de groepsannuleringsverzekering bedoeld?

De groepsannuleringsverzekering is bedoeld voor groepen vanaf 10 personen of 7 gezinnen.


Online afsluiten!

Kortlopende annuleringsverzekering afsluiten

Wilt u een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten?  Via onze website kortlopende annuleringsverzekering.nl kunt u een annuleringsverzekering afsluiten voor één bepaalde reis of vakantie. We noemen dat een kortlopende annuleringsverzekering. Ook af te sluiten met all risk dekking!