Globetrotter reisverzekering

Reisverzekering voor wereldreizigers

De Globetrotter reisverzekering van Europeesche en Vakantie Zeker is de beste globetrotter ( wereldreiziger ) reisverzekering voor mensen die in verband met bijvoorbeeld een wereldreis, studie, vakantie, werkvakantie, vrijwilligerswerk of stage langdurig in het buitenland gaan verblijven. Duurzaam en transparant. Deze globetrotter reisverzekering is qua dekking en duur geheel zelf samen te stellen en kan online worden afgesloten. De duur van van de globetrotter reisverzekering is maximaal 720 dagen. Indien voor de reis niet bekend is hoe lang de wereldreis of reis gaat duren kan ook voor een korte periode gekozen worden. Er kan dan later een nieuwe globetrotter reisverzekering afgesloten worden voor een nieuwe periode. De globetrotter, Lang op Reisverzekering, is er in een versie Europadekking of Werelddekking. De globetrotter reisverzekering met Europadekking is vanzelfsprekend wat goedkoper dan dan de globetrotter wereldreisverzekering ( dekking in de hele Wereld ).

Meer informatie, premie berekekenen of het online afsluiten van deze Lang op Reis, Globetrotter reisverzekering, 

Globetrotter reisverzekering.

Wat kost deze globetrotter reisverzekering?

De hoogte van de premie van deze globetrotter reisverzekering is geheel afhankelijk van de gekozen dekking. Kies je alleen voor de basisdekking omdat je een zo goedkoop mogelijke lang op reis, globetrotter reisverzekering zoekt, dan is de premie veel lager dan je voor een wereldreis reisverzekering met dekking geneeskundige kosten, bagedekking, ongevallendekking, dekking rechtsbijstand of aansprakelijkheid kiest. Indien je voor de dekking medische kosten kiest ( altijd aan te raden bij een wereldreis ) is de premie ook afhankelijk van je leeftijd. Kortom, je kunt een goedkope globetrotter reisverzekering afsluiten met slechts basisdekking of beter verzekerd op reis gaan en kiezen voor een globetrotter, lang op reisverzekering, met hogere premie. Voor welke globetrotter reisverzekering je ook kiest, je kunt deze bij ons heel eenvoudig en online afsluiten.

 

SOS Hulpdienst

De Globetrotter reisverzekering biedt zekerheid. Je moet er niet aan denken dat je tijdens je verblijf in het buitenland iets overkomt waarbij je directe hulp nodig hebt. Denk hierbij aan een ongeval of overlijden van een reisgenoot. Europeesche Verzekeringen werkt ook wat beteft deze globetrotter, lang op reisverzekering, samen met SOS International. Deze professione organisatie is gespecialiseerd in de directe en onmiddellijke hulpverlening bij bijvoorbeeld ongevallen in het buitenland en heeft steunpunten in nagenoeg alle landen van de wereld. Indien je een globetrotter reisverzekering afsluit bij de Europeesche kun je ervan uitgaan dan je bij een ernstige calamiteit zoals ongeval of overlijden met veel zorg en spoed geholpen wordt door SOS International. Europeesche Verzekeringen en SOS International zijn hiervoor 24 uur per dag bereikbaar op het speciale alarmnummer.

Met meerdere mensen op wereldreis

Ga je met meerdere mensen op wereldreis of lang op reis?  Het is mogelijk dat er op één globetrotter, lang op reisverzekering, meerdere personen verzekerd worden. Op het moment dat je bij de premie uitrekenen de gegevens van deze personen  invult ( leeftijd is hierbij belangrijk ) en aan geeft voor welke dekking jullie een globetrotter reisverzekering willen afsluiten, wordt er online een premieberekening gemaakt.  Vervolgens kan je de globetrotter reisverzekering online afsluiten. Let op: Om een globetrotter reisverzekering of andere reisverzekering zelfstandig te kunnen afsluiten, moet je wel minimaal 18 jaar zijn.

Globetrotter reisverzekering is ook geschikt voor stage, werk of vrijwilligerswerk

Ga je een aantal maanden in het buitenland werken, stage lopen of vrijwilligerswerk doen? De globetrotter reisverzekering is niet alleen geschikt voor wereldreizigers en backpackers maar ook voor werk, stage of vrijwilligerswerk. Indien je langdurig in het buitenland verblijft vanwege werk, stage of vrijwilligerswerk, kan je werkgever natuurlijk ook de globetrotter reisverzekering voor je afsluiten. Verstandig is om dan te kiezen voor een globetrotter reisverzekering met uitgebreide dekking ( o.a. medische kosten ) en inclusief de aanvullende dekking rechtsbijstand en aansprakelijkheid. Wij adviseren bij een lang verblijf in het buitenland in ieder geval geneeskundige kosten mee te verzekeren.

Globetrotter reisverzekeringen goed vergelijken

Voor je een globetrotter reisverzekering af sluit, adviseren wij de diverse globetrotter reisverzekeringen goed met elkaar te vergelijken. Vergelijk niet alleen de premie maar vooral ook de voorwaarden. Als je lang op reis of wereldreis gaat, sluit dan bij voorkeur een globetrotter reisverzekering af bij een verzekeringsmaatschappij met ervaring en reputatie. Europeesche Verzekeringen is één van de oudste verzekeraars van Nederland met veel ervaring op het gebied van reis- en annuleringsverzekeringen, groepsreisverzekeringen en groepsannuleringsverzekeringen.

Indien je een globetrotter reisverzekering bij Europeesche Verzekeringen afsluit en lang op reis gaat, kun je ervan overtuigd zijn dat je bij schade of calamiteiten goed en snel geholpen wordt. Je sluit de globetrotter, lang op reisverzekering van Europeesche Verzekeringen online af bij Vakantie Zeker.  Met gratis milieucompensatie.