teambuilding

Verzekering teambuilding

Teambuilding is een steeds vaker voorkomende groepsactiviteit. Zeker voor teambuilding voor een grote groep en een teambuilding extern is het zaak een goede verzekering zoals een groepsreisverzekering af te sluiten. U kunt middels onze groepsreisverzekering uw teambuilding activiteit verzekeren als deze binnen Nederland, de Benelux of Europa gehouden wordt. Team building activiteiten buiten Europa zijn slechts verzekerd als het om uitstapjes of trainingen van maximaal 2 dagen buiten Europa gaat. Omdat de meeste teambuilding activiteiten voor Nederlandse bedrijven en organisaties vanuit Nederland of de Beneluxe georganiseerd worden, is een groepsreisverzekering voor uw teambuilding activiteit voldoende.  Hieronder vindt u uitgebreide informatie over onze groepsreisverzekering voor bedrijven, overheden en non profit organisaties.

Groepsreisverzekering informatie ( verzekering groepen ook voor teambuilding )

Waarom een verzekering afsluiten voor teambuilding activiteiten?

Aan iedere teambuilding activteit zitten risico's.
Een groepsreisverzekering biedt onder andere dekking bij ongevallen, personenhulpverlening, buitengewone kosten, aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Zeker als uw teambuilding activiteit buiten uw bedrijf of organisatie gehouden wordt en er sprake is van vervoer, indoor- of outdooractiviteiten of sport- en spel activiteiten, is er een risico op bepaalde calamiteiten of een ongeval. Omdat je als werkgever meestal aansprakelijk bent voor groepsactiviteiten ten behoeve van je werknemers ( ook bijvoorbeeld personeelsuitjes en trainingen ) en je wilt dat je werknemers goed verzekerd zijn, is het afsluiten van een groepsreisverzekering een must.  De groepsreisverzekering van Vakantie Zeker en Europeesche Verzekeringen biedt ook dekking bij aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Lees de voorwaarden voor de dekking ten behoeve van uw teambuilding activiteiten. 

Ook voor teambuilding één dag

U kunt ook een groepsreisverzekering afsluiten indien uw teambuilding activiteiten slechts één dag duren. Hierbij maakt u niet uit of het een teambuilding in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk of elders in Europa is.

De Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen zijn zeer geschikt voor teambuilding activiteiten en actieve groepsreizen. Indien u in het kader van uw teambuilding training of activiteit in de Ardennen wilt overnachten, verwijzen wij u graag naar onze website groepsaccommodaties Ardennen. Op deze website vindt u meer dan 1.000 groepsaccommodaties in de Ardennen. Hieronder ook groepsaccommodaties in de Belgische Ardennen die zeer geschikt zijn voor uw teambuilding. In de Belgische Ardennnen kunt u deelnemen aan talloze team building activiteiten, zowel indoor- als outdooractivieiten. Het is goed om te weten dat er bij onze reisverzekering voor groepen ook dekking is bij bepaalde sporten en indoor- en outdooractiviteiten. U kunt met een gerust hart een teambuilding programa met indoor- en outdoor activiteiten in de Ardennen samenstellen. Mits u een verzekering voor uw teambuilding of bedrijfsuitje of activiteit hebt afgesloten.

Groepsannuleringsverzekering

Het organiseren van een teambuilding activiteit kan behoorlijk prijzig zijn. Zeker als u met uw team in een accommodatie zoals een hotel of groepsaccommodatie overnacht, u vliegtickets moet kopen en er indoor- of oudtdoor activiteiten worden georganiseerd. Het is dan ook te overwegen om naast een groepsreisverzekering voor uw teambuilding activiteit ook een annuleringsverzekering voor groepen af te sluiten. U bent dan als bedrijf of organisatie ook tegen annuleringskosten verzekerd. 

Informatie over onze groepsannuleringsverzekering ( annuleringsverzekering teambuilding en andere groepen).