personeelsuitje

Personeelsuitje goed verzekeren

Een personeelsuitje organiseren en op zoek naar een verzekering voor dat personeelsuitje?  Onze groepsreisverzekering is zeer geschikt als groepsverzekering voor een personeelsuitje, personeelsdag of teamuitje. De deelnemers aan het personeelsuitje zijn onder andere verzekerd bij ongevallen, personenhulpverlening, geneeskundige kosten en buitengewone kosten. U bent als werkgever verzekerd voor onder andere aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Kortom, een goede verzekering voor een personeelsuitje. U kunt deze groepsreisverzekering voor uw personeelsuitje, bedrijfsuitje of teamuitje online afsluiten indien er niet meer dan 500 personen ( inclusief begeleiders ) aan uw uitje meendoen. In de praktijk betekent dit dat 99 % van de bedrijven en organisaties deze groepsreisverzekering online kunnen afsluiten.

Groepsreisverzekering voor personeelsuitje afsluiten

Beneluxdekking of Europadekking

Onxe groepsreisverzekering voor uw personeelsuitje heeft of een Beneluxdekking ( inclusief Nederland ) of een Europadekking. Als u voor uw personeelsuitje deze verzekering wilt afsluiten, geeft u aan welke dekking u wilt. Een personeelsuitje buiten Europa is op deze verzekering niet te dekken. Tijdens trips en personeelsuitjes van maximaal 48 uur bent u echter wel verzekerd buiten Europa. Zie voor de dekking de polisvoorwaarden.

Een verzekering voor uw personeelsuitje is betaalbaar

De premie van onze verzekering voor personeelsuitjes en andere groepsuitjes is zeer betaalbaar. U kunt al een groepsreisverzekering afsluiten voor een personeelsuitje van één dag en tot en met 25 personen voor slechts €30,00 éénmalig.  Ook voor grotere groepen valt de de premie voor een reisverzekering groepen ten behoeve van een personeelsuitje zeer mee.  U kunt de groepsreisverzekering voor uw personeelsuitje in Nederland de Benelux of elders in Europa niet alleen afsluiten maar de premie ook online uitrekenen.

U kunt hier de premie voor de groepsreisverzekering van uw personeelsuitje uitrekenen.

Samen met Europeesche Verzekeringen

Deze verzekering voor uw personeelsuitje word ondergebracht bij Europeesche Verzekeringen, specialist in verzekeringen voor groepen waaronder bedrijfsuitjes, groepsreizen en personeelsuitjes. U kunt via de website groepsannuleringsverzekering.nl ook een annuleringsverzekering voor groepen afsluiten. Indien u een personeelsuitje of bedrijfsuitje hebt georganiseerd met bijvoorbeeld een overnachting in een hotel of aanschaf vliegtickets, kan een groepsannuleringsverzekering verstandig zijn. Hotels en vliegtickets zijn immers niet goedkoop en het moeten annuleren van een dergelijk personeelsuitje of bedrijfsuitje vanwege bijvoorbeeld ernstige ziekte of ongeval kan een dure aangelegenheid zijn. Ook bij een personeelsuitje voor een grote of bijzondere groep kan het afsluiten van een annuleringsverzekering voor groepen het overwegen waard zijn.

Met de groepsannuleringsverzekering verzekert u zich tegen annuleringskosten als bijvoorbeeld uw personeelsuitje door bepaalde onverwachte omstandigheden zoals ziekte of overlijden niet door kan gaan.
Overigens beheren wij ook de website alle goedkope vliegtickets.nl. Indien u goedkope vliegtickets voor uw personeeluitje of bedrijfsuitje zoekt, kunt u via deze website de tarieven van nagenoeg alle airlines met elkaar vergelijken en online goedkope vliegtickets boeken.

Peroneelsuitje voor overheden

U kunt onze groepsreisverzekering ook afsluiten als u als overheid of gemeente een personeelsuitje voor uw personeel organiseert. Ook hier geldt dat u de groepsreisverzekering online kunt afsluiten voor personeelsuitjes tot en met 500 personen.