groepsuitje

Reisverzekering voor groepsuitje

Ook bij een groepsuitje is het mogelijk een groepsreisverzekering af te sluiten. Dit kan bij groepsuitjes in Nederland en het buitenland ( binnen Nederland en heelEuropa ). Bij Vakantie Zeker is het ook mogelijk een reisverzekering voor uw groepsuitje af te sluiten als dit groepsuitje slechts één dag duurt. Op de website kunt u online uitrekenen wat een groepsreisverzekering voor uw specifieke groepsreis zoals een groepsuitje kost. U kunt al een verzekering afsluiten voor uw groepsuitje vanaf 25 euro per dag. Ga nu naar de website en reken online uit wat een reisverzekering voor uw groepsreis kost. De premie zal u in de meeste gevallen meevallen.

Alle informatie over onze groepsreisverzekering voor groepsuitjes.

Voor kleine en grote groepen

Onze groepsreisverzekering is er voor kleine en grote groepsuitjes. U kunt in het geval van een groepsuitje een reisverzekering voor uw groep online tot 500 personen afsluiten. Maar ook als u een groepsreis hebt georganiseerd voor een kleinere groep, bijvoorbeeld voor 8, 10, 12 of 14 personen, kunt u deze reisverzekering voor groepsreizen en groepen online afsluiten. Het is ook mogelijk een verzekering voor een groepsuitje van bijvoorbeeld een voetbalvereniging, scoutinggrope, schoolreis of koor af te sluiten. Hetzelfde geldt voor spirituele groepsuitjes of yogaweekenden. In principe kan er voor ieder soort groepsuitje een groepsverzekering afgesloten worden. U sluit de verzekering voor uw groepsuitje bij ons altijd eenvoudig online af.

Geen annuleringsverzekering

Wij wijzen er nadrukkelijk op dat deze groepsreisverzekering een reisverzekering voor een groep is en geen annuleringsverzekering.  Indien u een groepsuitje hebt georganiseerd en u wilt hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten, verwijzen wij u naar onze annuleringsverzekering voor groepen. Via deze website kunt u uw groepsuitje tegen annuleringskosten verzekeren.  Deze groepsannuleringsverzekering heeft een werelddekking. Dit in tegenstelling tot onze groepsreisverzekering die een slechts Nederlanddekking, Beneluxdekking of Europadekking heeft.  U kunt voor uw groepsuitje natuurlijk ook een annuleringsverzekering en reisverzekering voor groepen afsluiten. U moet deze verzekeringen voor groepen wel afzonderlijk afsluiten.

Groepsuitje in Nederland

Ook indien u een groepsuitje in Nederland wilt vieren, bijvoorbeeld in Drenthe, Brabant of Zeeland kunt u een groepsreisverzekering voor dat groepsuitje afsluiten. En indien u een mooie groepsaccommodatie wilt boeken voor uw groepsuitje ( eventueel met maaltijdverzorging ) verwijzen wij u naar onze website groepsacommodatie in Brabant.  Hier vindt u groepsaccommodaties in Brabant die zeer geschikt zijn voor een groepsuitje.

Online verzekering groepsuitje afsluiten

U kunt bij ons, Vakantie Zeker, online uw verzekering groepsuitje afsluiten. Dit geldt zowel voor onze groepsreisverzekering als groepsannuleringsverzekering.
Sluit u uw verzekering voor uw groepsuitje wel tijdig af.  De premie moet namelijk voor aanvang van het groepsutije betaald zijn, anders is er geen dekking. En bij de groepsannuleringsverzekering moet er ook een deelnemerslijst ingeleverd worden.

Afsluiten verzekering voor groepsuitje duurt minder dan 5 minuten

Indien u een verzekering voor een groepsuitje wilt afsluiten, dan kunt u dat online via één van onze websites doen. Het afsluiten van een groepsreisverzekering in het kader van een groepsuitje duurt maximaal 5 minuten. En u ontvangt de polis voor uw groepsuitje per ommegaande via uw e mail.Indien u advies nodig hebt welke verzekering zinvol en raadzaam is voor uw groepsuitje, uitje, weekendje weg, bedrijfsuitje of weekendje weg. Wij van Vakantie Zeker zijn u graag van dienst.