bedrijfsuitje

Verzekering voor bedrijfsuitje afsluiten

Groepsreisverzekering voor bedrijfsuitje.
Bedrijfsuitje georganiseerd en op zoek naar een passende verzekering om bepaalde risco's van dat bedrijfsuitje af te dekken? Ook bij een bedrijfsuitje is het mogelijk online een groepsreisverzekering af te sluiten. Dit kan bij bedrijfsuitjes in Nederland en heel Europa. Het is ook mogelijk een verzekering voor uw bedrijfsuitje af te sluiten als dit bedrijfsuitje slechts één dag of een gedeelte van een dag duurt. Op de groepsreisverzekering afsluiten.nl website kunt u online uitrekenen wat een groepsreisverzekering voor uw specifieke bedrijfsuitje kost.U kunt al een verzekering afsluiten voor uw bedrijfsuitje in Nederland of de Benelux vanaf 25 euro per dag. Ga nu naar de website en reken online uit wat een groepsreisverzekering voor uw bedrijfsuitje kost. De premie zal u zeker meevallen en u dekt zo belangrijke bedrijfsrisico's af. Uw bedrijfsuitje voelt prettiger met de juiste verzekeringen.

Informatie groepsreisverzekering voor bedrijfsuitje

Polis online afsluiten voor groepen tot 500 personen

U kunt onze groepsreisverzekering voor bedrijfsuitjes en andere groepsreizen en dagjes uit online afsluiten voor grote groepen tot maximaal 500 personen. En alleen voor bedrijfsuitjes die binnen de Benelux of Europa plaats vinden. Dus ook voor bedrijfsuitjes in Nederland.  Ook voor een kleinere groep kan het echter verstandig zijn een groepsreisverzekering af te sluiten.  Ook als een mkb bedrijf bent en bijvoorbeeld maar met 8, 10, 12 of 20 personen een bedrijfsuitje hebt gepland. Ook voor een bedrijfsuitje voor een kleine groep, sluit u deze online via onze website af. Een groepsreisverzekering is voor de meeste bedrijfsuitjes aan te bevelen, ook als uw bedrijfsuitje in theorie niet risicovol is.

Groepsannuleringsverzekering voor bedrijfsuitje

Indien de kosten voor uw bedrijfsuitje oplopen, kan het ook verstandig zijn een annuleringsverzekering voor uw bedrijfsuitje af te sluiten. Een annuleringsverzekering voor groepen noemen we een groepsannuleringsverzekering.  Een groepsannuleringsverzekering voor een bedrijfsuitje kan ook worden afgesloten als de bestemming buiten Europa ligt.

In de groepsreisverzekering zit namelijk geen annuleringsverzekering. Indien u een bedrijfsuitje hebt georganiseerd en u wilt hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten, verwijzen wij u naar onze groepsannuleringsverzekering.Via deze website kunt u uw bedrijfsuitje tegen annuleringskosten verzekeren.  Deze groepsannuleringsverzekering heeft een werelddekking. Dit in tegenstelling tot onze groepsreisverzekering die een Beneluxdekking of Europadekking heeft. U kunt voor uw bedrijfsuitje of ander type groepsreis natuurlijk ook een annuleringsverzekering en groepsreisverzekering afsluiten. U moet deze reisverzekeringen voor groepen wel afzonderlijk afsluiten.
U kunt voor uw bedrijfsuitje zowel de groepsreisverzekering als groepsannuleringsverzekering online afsluiten. Ook als u een bedrijfsuitje hebt geboekt in het buitenland en er ook hotels en vliegtickets geboekt zijn.

Informatie groepsannuleringsverzekering voor bedrijfsuitje.

Deelnemerslijst bedrijfsuitje

Indien u een groepsreisverzekering wilt afsluiten voor uw bedrijfsuitje, hoeft u alleen maar op te geven hoeveel personen er met dit bedrijfsuitje mee gaan. Er hoeft dus geen deelnemerslijst ingestuurd te worden. Anders ligt het bij onze groepsannuleringsverzekering.  Bij het afsluiten daarvan dient een deelnemerslijst aan het bedrijfsuitje toegevoegd te worden.  Dit om de dekking van deze polis compleet te maken.

Ideeën voor uw bedrijfsuitje

Goed idee nodig voor uw bedrijfsuitje?  Op onze website groepsreizen vindt u ook ideeën voor uw bedrijfsuitje. Verder zijn er in Nederland veel gespecialiseerde bedrijven die bedrijfsuitjes organiseren en uw bedrijfsuitje van A tot Z kunnen invullen. Wij wensen u veel plezier met de voorbereiding van uw bedrijfsuitje. Indiuen nu vragen heeft over een bepaalde verzekering voor uw bedrijfsuitje of personeelsfeest zijn wij u graag van dienst.