Groepsreisverzekering online afsluiten

Groepsreisverzekering = reisverzekering voor groepen

Groepsreisverzekering = reisverzekering voor groepen. 

Een groepsreisverzekering is een reisverzekering voor groepen. Zo kan een groepsreisverzekering bijvoorbeeld een groepsreisverzekering zijn in het geval van een schoolreis, schoolkamp, sportweekend, voetbaltoernooi. Een groepsreisverzekering biedt dekking bij bijvoorbeeld een ongeval, bepaalde buitengewone en medische kosten, de kosten van rechtsbijstand, de kosten van schade aan de groepsaccommodatie, bagageschade, enzovoort.
In het geval van een schoolreis noemen we een groepsreisverzekering een schoolreisverzekering en zijn alle leerlingen, leraren, ouders en begeleiders verzekerd. Indien een sportvereniging bijvoorbeeld een sportkamp organiseert zijn alle sporters,meereizende ouders, trainers en begeleiders verzekerd.

Een groepsreisverzekering is er ook voor bedrijven.

Een groepsreisverzekering is er ook voor bedrijven. Gaat u met uw personeel bijvoorbeeld een weekendje of dagje weg, sluit dan ook een groepsreisverzekering af. Uw werknemers zijn dan tijdens dit bedrijfsuitje verzekerd.

U kunt onze groepsreisverzekering tot 250 personen online afsluiten. 

Uniek is dat u bij ons een groepsreisverzekering of reisverzekering voor groepen tot 250 personen online kunt afsluiten. Online afsluiten, betekent dat u via internet de polis kunt aanvragen en deze direct online ontvangt. U kunt de groepsreisverzekering tot op de dag van de groepsreis in theorie nog afsluiten. Wel dient de premie van de groepsreisverzekering of schoolreisverzekering betaald te zijn voor u op reis gaat.


Groepsreisverzekering, samenwerking tussen Vakantie Zeker en Europeesche Verzekeringen

 Deze groepsreisverzekering is een initiatief van Vakantie Zeker in samenwerking met de reisverzekeraar Europeesche Verzekeringen. Europeesche Verzekeringen is specialist in groepsreisverzekeringen, schoolreisverzekeringen en groepsannuleringsverzekeringen. Deze groepsreisverzekering is echter alleen online af te sluiten via Vakantie Zeker.

Website afsluiten groepsreisverzekering:  www.groepsreisverzekering-afsluiten.nl


Website afsluiten schoolreisverzekering:  www.schoolreisverzekering.com

Groepsannuleringsverzekering is ook belangrijk

 Een groepsannuleringsverzekering is ook belangrijk.

Het afsluiten van een groepsreisverzekering, reisverzekering voor groepen of schoolreisverzekering is zeker belangrijk. Het afsluiten van een groepsannuleringsverzekering kan echter ook belangrijk zijn, zeker als de groepsreis veel geld kost. Een groepsannuleringsverzekering = annuleringsverzekering voor groepen dekt bepaalde annuleringskosten als de groep moet annuleren of een individuele deelnemer aan en groepsreis door bepaalde omstandigheden moet annuleren.
Bij Vakantie Zeker kan ook de groepsannuleringsverzekering online worden afgesloten.

Website informatie en afsluiten groepsannuleringsverzekering:  www.groepsannuleringsverzekering.nl