Meest gestelde vragen

Waarom zou ik een groepsreisverzekering afsluiten?
Indien u een familieweekend, vriendenweekend, zakenreis, huwelijksreis, verenigingsweekend, schoolkamp, optreden met koor of band, voetbaltoernooi,  of andere evenement heeft geboekt, kan het verstandig zijn een groepsreisverzekering (met uitgebreide dekking, cominatie 2 Europeesche Verzekeringen) af te sluiten. U en de deelnemers aan de groepsreis zijn dan tijdens het verblijf, heenreis en terugreis verzekerd. Bijvoorbeeld voor medische kosten, ongevallen, bagage, aansprakelijkheid en rechtsbijstand.
Is wintersport ook gedekt op deze groepsreisverzekering?
Wintersport, bergsport, luchtsport en watersport zijn ook verzekerd. Daarnaast is bijvoorbeeld ook paardrijden verzekerd. In de algemene voorwaarden van Europeesche Verzekeringen ( combinatie 2 ) staat precies vermeld welke sporten verzekerd zijn. Zie onder andere de artikelen 4.9, 6.12 en 6.17 voorwaarden groeps- en schoolreisverzekering voor hetgeen wel en niet verzekerd is. U kunt bij ons alleen online de groepsreisverzekerinbg combinatie 2 afsluiten, met onder andere wintersportdekking.
Moet ik een groepsreisverzekering afsluiten als de deelnemers aan de groepsreis al een doorlopende reisverzekering hebben lopen?
Ook al hebben alle deelnemers aan de groepsreis een indiviuele doorlopende reisverzekering lopen, dan nog is het aan te bevelen een groepsreisverzekering met uitgebreide dekkingaf te sluiten. Iedereen is dan tegen dezelfde uitgebreide voorwaarden verzekerd ( inclusief het risico van sporten ), medische kosten, schade aan de gehuurde accommodatie is dan gedekt, aansprakelijkheidsrisico en dekking rechtsbijstand. Daarnaast is een schade bij een groepsreisverzekering eenvoudiger te claimen indien meerdere deelnemers hierbij betrokken zijn.
Kan ik bij u ook online een groepsannuleringsverzekering met een beperkte dekking afsluiten?
U kunt via deze website alleen online een groepsreisverzekering afsluiten met een uitgebreide dekking ( combinatie 2 groepsreisverzekering Europeesche Verzekeringen ). 
Kan ik ook een groepsreisverzekering afsluiten als onze bestemming buiten Europa ligt?
Indien u een groepsreisverzekering wilt afsluiten waarvan de bestemming buiten Europa ligt, is het niet mogelijk deze online via onze website af te sluiten. Wel is het zo dat u voor trips buiten Europa ook verzekerd bent als deze trips maximaal 48 uur duren. Zie de algemene voorwaarden waar bent u verzekerd?  artikel 2.1
Voor hoeveel personen kan ik deze groepsreisverzekering online afsluiten?
U kunt tot en met 500 personen deze groepsreisverzekering online afsluiten. Indien u met een groep op reis gaat die bestaat uit meer dan 500 personen, kunnen wij een offerte voor u opvragen bij Europeesche Verzekeringen
Kunnen mensen die niet in Nederland ook verzekerd worden?
Alleen mensen met een vaste woonplaats in Nederland en een Nederlands adres kunnen als deelnemer of begeleider verzekerd worden op deze groepsreisverzekering.
Hoe veel dagen is de groepsreisverzekering geldig?
De door u afgesloten groepsreisverzekering is binnen de afgesloten periode geldig. Echter de dekking is maximaal 90 dagen aaneengesloten geldig bij een groepsreis binnen Nederland, België en Luxemburg en maximaal 180 dagen aaneengesloten bij een groepsreis buiten de Benelux en binnen Europa.
Is deze groepsreisverzekering ook geschikt voor het verzekeren van een schoolreis of schoolkamp?
Deze groepsreisverzekering is ook geschikt voor het verzekeren van een schoolreis of schoolkamp. Het is echter verstandiger om een schoolreisverzekering of schoolkampverzekering af te sluiten via schoolreisverzekering.com 
De tarieven en voorwaarden zijn identiek echter een polis afsluiten via schoolreisverzekering.com heeft het voordeel dat u zich als school slechts één keer hoeft te registeren.
Kunt u vlak voor vertrek nog een groepsreisverzekering afsluiten?
U kunt in principe nog tot op de dag van vertrek nog een groepsreisverzekering afsluiten. U dient er echter wel rekening mee te houden dat de premie voor de groepsreisverzekering betaald dient te zijn voor vertrek.
Kan ik via deze website ook een groepsannuleringsverzekering afsluiten?
U kunt via onze website groepsannuleringsverzekering, online, een groepsannuleringsverzekering afsluiten. Onze groepsannuleringsverzekering heeft standaard een dekking in de hele wereld.
Is een groepsreisverzekering ook geschikt voor het verzekeren van een huwelijk?
In principe is deze groepsreisverzekering ook geschikt voor het verzekeren van een huwelijksdag. Onze bruiloftverzekering is geschikt als annuleringsverzekering voor een bruiloft.
Moet ik een namenlijst overhandigen voor de deelnemers groepsreis?
Indien u een groepsreisverzekering afsluit, hoeft u geen namenlijst in te sturen ( dit moet wel bij een groepsannuleringsverzekering ).
Is deze groepsreisverzekering ook geschikt voor het verzekeren van een bedrijfsuitje?
Deze verzekering is ook geschikt voor een bedrijfsuitje
Kan ik ook een kortlopende reisverzekering via Vakantie Zeker afsluiten?
U kunt via Vakantie Zeker ook een kortlopende reisverzekering afsluiten.
Kan ik ook een duurzame reisverzekering via U afsluiten?
U kunt via onze website duurzame reisverzekering een reis-of annuleringsverzekering afsluiten welke duurzaam is.
Kan ik via u een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten
Via onze website kortlopende annuleringsverzekering kunt u een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten.
Als ik op wereldreis ga, kan ik dan bij u een polis afsluiten?
U kunt via onze website reisverzekering-wereldreis.nl een reisverzekering voor een wereldreis afsluiten. U kunt deze wereld reisverzekering zelf samenstellen en ook met een groep een degelijke reisverzekering afsluiten.
Kan ik bij u ook een doorlopende reisverzekering afsluiten
U kunt bij ons online een doorlopende reisverzekering afsluiten
Kan ik ook een bruiloftverzekering bij u afsluiten?
In samenwerking met van Bekkum Adviesgroup hebben wij een prima bruiloftverzekering ontwikkeld.  Dit is een bruiloftverzekering met een zeer complete dekking en ook voor een bruiloft in het buitenland.