personeelsfeest

Personeelsfeest of personeelsuitje

Personeelsfeest of personeelsuitje organiseren?  Sluit altijd een groepsreisverzekering af ten behoeve van dit personeelsfeeste of bedrijfsuitje. Ook indien het personeelsfeestje of bedrijfsuitje maar één dag duurt en in Nederland is. Hieronder lees je waarom het afsluiten van een verzekering voor een personeelsuitje of personeelsfeest zo belangrijk is en hoe je eenvoudig en online zelf een groepsreisverzekering voor het personeels- of bedrijfsevenement kunt afsluiten. De polis wordt online afgegeven en het afsluiten van een verzekering voor een personeelsfeest of personeelsuitje kan in principe nog tot op de dag voor aanvang van het personeels evenement.

Website:  groepsreisverzekering afsluiten personeelsfeest of personeelsuitje

Waarom groepsreisverzekering voor personeelsfeest afsluiten?

Net zoals het verstandig is om voor vakanties een reisverzekering af te sluiten, is het voor een organisatie van een personeelsfeest of personeelsfeest ook belangrijk een reisverzekering af te sluiten, alleen heet het hier een groepsreisverzekering. Hieronder een aantal redenen voor het afsluiten van een groepsreisverzekering voor een personeelsfeestje of personeelsuitje op een rij.
  • Er kan tijdens een personeelsfeest of bedrijfsuitje een ongeval plaats vinden
  • Er kan iemand tijdens een personeelsfeest of bedrijfsuitje erg ziek worden
  • Er kunnen tijdens het uitje persoonlijke bezittingen van personeelsleden gestolen worden of beschadigd raken
  • Let wel, bedrijfsmatige zaken zijn niet op het personeelsfeest verzekerd ( wel privé bezittingen personeel )
  • Er kan iets gebeuren tijdens een personeelsfeest of bedrijfsuitje waardoor u rechtsbijstand nodig hebt
  • Er kan schade ontstaan aan een gehuurde accommodatie
  • Er kan tijdens het vervoer een ongeval plaats vinden
  • U bent tijdens het personeelsuitje of personeelsfeest verantwoordelijk voor uw personeel

Er zijn vanzelfsprekend nog veel meer voorbeelden op te noemen van het belang van het afsluiten van en groepsreisverzekering voor een personeelsuitje of personeelsfeest

Tot hoeveel deelnemers online afsluiten?

Indien er niet meer dan 250 mensen aan het personeelsfeest of bedrijfsuitje deelnemen, kunt u onze groepsreisverzekering online afsluiten. U hoeft geen namen van  de deelnemers personeelsfeest of personeelsuitje op te geven, wel het aantal. Begeleiders zijn automatisch meeverzekerd.
Zie voor de exacte dekking van onze groepsreisverzekering voor personeelsfeesten en bedrijfsuitjes de voorwaarden. Hier staat ook wat niet onder de dekking van de groepsreisverzekering valt ( de zogenaamde uitsluitingen ).


Personeelsfeest in Nederland of buitenland?

Indien u een personeelsfeest of personeelsuitje in Nederland hebt georganiseerd, sluit u een groepsreisverzekerin af met Beneluxdekking. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje of personeelsfeest in Belgë of Luxemburg. Indien u elders in Europa een personeelsfeestje, bedrijfsfeest of personeelsuitje hebt georganiseerd, sluit u een groepsreisverzekering met Europadekking af. Het is helaas niet mogelijk om een verzekering voor een groepsreis of personeelsfeest buiten Europa af te sluiten via onze website.

Annuleringsverzekering voor personeelsfeest of personeelsuitje afsluiten?

Een personeelsfeest of personeelsuitje kan best wel duur zijn. Zeker als deze buiten Nederland gehouden wordt, er in een hotel overnacht wordt en als er gevlogen wordt. Vliegtickets zijn duur.  Mogelijk is een groepsreisverzekering voor een dergelijk kostbaarc personeelsuitje of personeelsfeest niet afdoende en is het verstandig een groepsannuleringsverzekering af te sluiten.  Deze dekt de annuleringskosten als een personeelsfeest of personeelsuitje door bepaalde omstandigheden geannuleerd moet worden.
Tip:  Op zoek naar goedkope vliegtickets voor her personeelsfeest?  Kijk op onze website alle goedkope vliegtickets.

Europeesche Verzekeringen

Onze groepsreisverzekering is tot stand gekomen middels een samenwerking met Europeesche Verzekeringen. Deze verzekeraar heeft al vele duizenden personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, evenementen en personeelsuitjes verzekerd.  Indien u inverhoopt een beroep moet doen op onze groepsreisverzekering, dan weet u zeker dat de Europeesche uw schade snel en correct afhandelt. Europeesche Verzekeringen en Vakantie Zeker, betrouwbare partners voor wat betreft uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of bedrijfsuitje.