Schoolreisverzekering online afsluiten

Heeft u een schoolreis geboekt en wilt u een goede schoolreisverzekering afsluiten? U kunt bij ons online een schoolreisverzekering of groepsreisverzekering afsluiten tot 500 personen.Via onze website www.schoolreisverzekering.com kunnen Nederlandse scholen online een goede en betaalbare schoolreisverzekering afsluiten. En via onze website www.groepsreisverzekering-afsluiten.nl sluiten niet scholen een groepsreisverzekering af.
Zeker indien uw school meerdere keren per jaar een schoolreisverzekering wilt afsluiten, biedt deze website uitkomst. U hoeft zich als school namelijk slechts 1 keer te registreren en kunt daarna zeer eenvoudig en binnen enkele minuten nieuwe schoolreisverzekeringen afsluiten.
Onze schoolreisverzekeringen bieden een aantal extra's die voor iedere schoolreis zeer welkom zijn.

Bij wie wordt onze schoolreisverzekering ondergebracht?

Deze schoolreisverzekering wordt door ons bij Europeesche Verzekeringen ondergebracht, een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij die gespecialiseerd is in schoolreisverzekeringen en bekend staat om haar goede service en schadeafhandeling. Wij adviseren u om de schoolreisverzekering met uitgebreide dekking te nemen (combinatie 2). Dit is een uitstekende schoolreisverzekering waarbij bagage ook verzekerd is. In de voorwaarden staat de exacte dekking vermeld. Ook is er dekking wat betreft aansprakelijkheid en rechtsbijstand.

Wie zijn er bij een schoolreisverzekering verzekerd?

Bij een schoolreisverzekering (en groepsreisreisverzekering) zijn alle deelnemers (leerlingen) en begeleiders die op de polis vermeld staan verzekerd. Zij moeten wel allemaal een vaste woonplaats in Nederland hebben en ingeschreven staan in een Nederlands bevolkingsregister.

Waar bent u verzekerd?

Indien u met de groep in Nederland, België of Luxemburg verblijft (en tijdens trips van maximaal 48 uur daarbuiten ) is de Benelux dekking voldoende.

Gaat u buiten de Benelux op vakantie dan heeft u een Europa dekking nodig.

Wat kost een schoolreisverzekering?

Een schoolreisverzekering met uitgebreide dekking ( combinatie 2 groeps- en schoolreisverzekering Europeesche Verzekeringen ) kost ongeveer 1 euro tot 1,50 per persoon per dag ).
Hoe groter de groep is, hoe lager de premie per persoon per dag zal worden.

Voor het maken van een vrijblijvende premieberekening voor onze schoolreisverzekering, klik hier.

Groepsannuleringsverzekering afsluiten?

Groepsannuleringsverzekering afsluiten?
Zie onze website groepsannuleringsverzekering.nl voor de beste groepsannuleringsverzekering van Nederland, ook voor scholen, schoolkampen en werkweken.