Online afsluiten

Online groepsreisverzekering afsluiten

Via deze website van Vakantie Zeker is het zeer eenvoudig om online bij Europeesche Verzekeringen een groepsreisverzekering tot en met 500 deelnemers af te sluiten. Het is echter alleen mogelijk om via deze website de uitgebreide groepsreisverzekering van Europeesche Verzekeringen ( combinatie 2 met uitgebreide dekking) online af te sluiten omdat wij combinatie dekking 1, qua dekking te beperkt vinden. Wilt u toch een premieopgave voor de groepsreis- en schoolreisverzekeringen combinatie 1 Europeesche Verzekeringen, neem dan contact met ons op.

Hoe werkt het online afsluiten van de groepsreisverzekering?

U kunt de groepsreisverzekering online afsluiten door naar de knop " online afsluiten" te gaan en de gevraagde gegevens in te vullen of eerst naar de knop " bereken premie" te gaan.

Nadat u alle gegevens op het aanvraagformulier hebt ingevuld, krijgt u een overzicht van de door u ingevulde gegevens en de bijbehorende premie. Indien deze gegevens correct zijn, kunt u de aanvraag groepsreisverzekering online versturen en krijgt u de polis online via Vakantie Zeker toegezonden.

Online schoolreisverzekering afsluiten?

Indien u als school een groepsreisverzekering wenst af te sluiten, ga dan naar onze website www.schoolreisverzekering.com. Deze website is bedoeld voor scholen die regelmatig een schoolreisje organiseren en eenvoudig een schoolreisverzekering wensen af te sluiten. Voor scholen een echte aanrader!

Polis groepsreisverzekering goed controleren

Nadat u de polis groepsreisverzekering via e mail heeft ontvangen, vragen wij u de polis nogmaals zorgvuldig te controleren. Kijk vooral goed naar de data groeprsreis, het aantal deelnemers en de dekking ( Beneluxdekking of Europadekking) Vergelijk de gegevens op de polis met uw reispapieren.

Groepsreisverzekering nu online afsluiten:

Organisatie 
Titel *
 
Voorletters / achternaam verzekeringnemer *
Straat / huisnummer *
 
Postcode / woonplaats *
 
Land * 
Emailadres * 
Emailadres herhalen * 
Telefoonnummer * 
Mobiel nummer 
Begindatum reis *
-
-
 
Einddatum reis *
-
-
 
Aantal deelnemers *
 
Type dekking * 
 
Ik ga akkoord met de
algemene voorwaarden en de privacyverklaring.
 
*) verplicht 

Klik op Volgende voor een overzicht van de door u ingevulde gegevens en de bijbehorende premie.